Raad van Toezicht - STAD Gooi
1002
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1002,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
raad van toezicht

STAD heeft naast haar medewerkers en bestuur een Raad van Toezicht ingelijfd. Een raad die bij STAD past – want de leden zijn jong, gezellig en ambitieus binnen eigen vakgebied.

De secretaris van het bestuur is Jaap Warmenhoven. Jaap is adviseur bij Twystra Gudde en is daarnaast leadzanger van de bands – Hit Me TV en The Benelux. Willem-Jan Merckel is penningmeester van de Raad. Willem-Jan heeft een financiële achtergrond bij verschillende banken. Op dit moment is Willem-Jan werkzaam bij Parcom Capital. De voorzitster van de Raad is Sascha Baggerman. Sascha is oud-gedeputeerde van de provincie Noord-Holland en momenteel directeur van ROP NL, projectleider bij her Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen en zelfstandig ondernemer.

 

Raad van Toezicht STAD: Jaap Warmerhoven, Sascha Baggerman en Willem-Jan Merckel