This is Me, gooi, zonnebloemHeb jij ook een goed idee?

This is Me

Je zou het misschien niet snel zeggen, maar in het Gooi zijn veel kwetsbare jongeren. Jongeren met verschillende culturen, afkomsten, geaardheden, problemen of een negatief zelfbeeld. Vaak worden zij ‘vergeten’. Dylan was zelf een van die jongeren en hij vind dat het tijd is dat iedereen in het Gooi eens goed in het zonnetje gezet moet kunnen worden, ongeacht wie je bent! 

Dylan is 24 jaar en weet hoe het is om onzichtbaar voor zijn omgeving te zijn. Met een verleden in schulden, een drugsverslaving, geen afgeronde studie en het verlies van een dierbare weet hij als geen ander hoe het is om te (over)leven in het Gooi. Hij heeft ervoor gekozen om zijn leven te verbeteren en wilt ook andere jongeren uit het Gooi een duwtje in de goede richting geven. Dat gaat hij doen met zijn programma This is Me!

This is Me is een YouTube serie waarin Dylan op zoek gaat naar inwoners uit het Gooi en omstreken die een dierbare in hun omgeving in het zonnetje willen zetten. Met een zonnebloem en zijn cameracrew gaat hij bij deze mensen op bezoek om hun verhaal vast te leggen. Met zijn aflevering This is Me wilt hij mensen inspireren en aanmoedigen om hen te laten weten dat je er nooit alleen voor staat. Er zit altijd hulp of liefde in een onverwachte hoek. Dylan weet zelf hoe verdrietig het is om je op jonge leeftijd compleet verloren, eenzaam of alleen te voelen. Dat verdient niemand, wat je verhaal ook is. 

Geef je op!
Ken jij iemand die jij, om wat voor reden dan ook, spontaan wilt verrassen met een zonnebloemetje? Geef je dan op en doe dan mee aan Dylan zijn eerste aflevering voor This is Me! Opgeven kan door ons een DM op Instagram te sturen of te mailen naar: hilde@stad-gooi.nl.