Heb jij ook een goed idee?

The Tent Upside Down: COVID Edition!

Afgelopen zomer organiseerde Thijmen zijn eigen DJ contest, The Tent Upside Down. In Feestcafé de Boemel in Bussum draaide hij de tent volledig op zijn kop. Het was een groot succes en hij gaf jonge DJ’s een podium om hun talenten met anderen te delen. Aangezien een tweede fysieke contest er voorlopig nog niet in lijkt te zitten, maar Thijmen al deze talentvolle DJ’s van zijn leeftijd toch een podium wilt kunnen geven, kwam hij met het idee om  ‘The Tent Upside Down: COVID Edition’ op te zetten.      

The Tent Upside Down: COVID Edition is een vette livestream waarbij vijf verschillende DJ’s aan elkaar, én natuurlijk aan iedereen die meekijkt, kunnen laten horen wat ze in huis hebben. De livestream wordt geopend door niemand minder dan Thijmen himself. Iedere DJ krijgt een toffe introductie waarin ze zichzelf kunnen ‘presenteren’ en krijgt vervolgens 20 minuten de tijd om het digitale podium op zijn kop te draaien met zijn of haar eigen mixtape. Met elkaar, ieder vanuit zijn eigen gepimpte DJ Room, bouwen we er een echt feestje van.

Meedoen?
Ben jij een DJ’er tussen de 12 en 16 jaar en heb jij wel zin in een feestje? Wil jij jouw draaiskills verbeteren? En wil jij ook nog eens samen met 5 andere dj’s van jouw leeftijd een vette livestream neerzetten voor een sick online publiek? Geef je dan op om een plekje in de eerste livestream te bemachtigen!

Stuur voor vrijdag 26 maart jouw beste mixtape van max. 10-15 minuten in via deze link. Lees de regeltjes goed door, zodat jouw inzending vlekkeloos verloopt!

De vijf beste inzendingen krijgen een plekje in de eerste Livestream op vrijdag 23 april, reserveer deze dus alvast in jouw agenda!

Tijdens de livestream kiezen wij vervolgens met elkaar wie er in de volgende Livestream mag komen draaien, dus zit jij niet bij de eerste vijf? Niet getreurd, want wie weet kun jij bij de volgende editie alsnog jouw shine pakken!

Benieuwd naar de deelnemers van afgelopen editie? Check ons dan op Instagram!