Heb jij ook een goed idee?

Everything Love Tour COVID Concert

De Everything Love Tour is van oorsprong een pop up muziektour, die je na doet denken over liefde op momenten dat je het het minst verwacht. Totdat het Coronavirus in Nederland ineens om de hoek kijken. Alles veranderde, dus zo ook de Everything Love Tour. Ons hele land kwam in een onzekere en vreemde periode terecht. We kunnen niet meer zomaar meer naar buiten, waardoor veel sociale contacten en vormen van liefde, muziek en entertainment bij ons worden weggehouden. 

Om iedereen die thuis zit toch een beetje extra liefde en entertainment te brengen, organiseren, Ruben, Dativa, Robbin en Max op donderdag 19 maart om 19:00 uur een corona-vriendelijke versie van hun Everything Love Tour. Het zogenaamde Covid Concert is live te volgen vanuit hun Instagram account @everythinglovetour. De band speelt vier eigen geschreven nummers over liefde in de allerbreedste zin van het woord en hun publiek kan vanaf een veilige afstand genieten van een liefdevol optreden! 

Tijdens het concert proberen de jongeren zoveel mogelijk liefde te verspreiden, maar ook liefdevolle boodschappen van hun kijkers te verzamelen, zodat zij met al die berichten weer een mooi nieuw nummer over liefde in moeilijke tijden kunnen schrijven.

Zien wij jou donderdag verschijnen bij ons live Covid Concert? Geniet mee en deel jouw liefdevolle COVID boodschap met @everythinglovetour!