PROJECT: My Own Identity Dinner 2.0 - STAD Gooi
1952
post-template-default,single,single-post,postid-1952,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
groepsfoto, Joost, MOID2

PROJECT: My Own Identity Dinner 2.0

Goed nieuws! De tweede editie van My Own Identity Dinner komt eraan. Het belooft weer een speciale avond te worden. Anders dan vorige editie zit er nu een thema aan gekoppeld: ‘Inspire Others With Your Why’. Zo zullen er bijzondere tafel gesprekken plaatsvinden met o.a. Linda de MunckRobine Blickman en nog veel meer!

My Own Identity Dinner krijgt ondersteuning van diverse partijen om zo meer identiteiten een podium te kunnen geven. Zo is er deze editie een samenwerking ontstaan met DOL HOUSE(o.a. bekend van Milkshake festival Amsterdam. Naast dat zij het hoofdkantoor beschikbaar stellen als locatie ontvangen zij 10 gastenlijst plekken om in te vullen met jonge gasten die hen inspireren met de reden achter hun werk.
Een passend thema, meer dan 40 identiteiten die centraal staan, exclusieve locatie, en lekker eten en drinken. Waardevolle avond gegarandeerd!

Check de Facebookpagina voor meer fotos! Tot de volgende editie!