Dit is STAD

Stel je voor, je bent jong en hebt een briljant idee. Je denkt al jaren na over dit plan of bedacht het gisteren spontaan onder de douche. Je denkt er bijvoorbeeld aan om een festival te organiseren, een expositie voor jouw kunstwerken te fixen of samen met jouw vrienden een geniaal voetbaltoernooi op te zetten. We gaan je wat leuks vertellen: Het kan! STAD helpt jou bij het realiseren van al jouw ideeën.

Stichting Talent and Dreams, Yep.. Dat is een mond vol, daarom staan we ook wel beter bekend als STAD. We zijn een jongeren projectbureau met hoofdkwartieren in Alkmaar, Haarlem, het Gooi, Utrecht en Leiden. Ondertussen durven we te zeggen dat we hele toffe dingen doen voor jongeren, waar we vreselijk trots op zijn. Wat precies…. kom dat vooral eens checken! Want het past niet in dit stukje tekst.

STAD begrijpt jongeren! We verstaan je, komen voor je op, steunen je en we weten wat we voor je kunnen doen. Dus, wij fixen samen met jou dat festival, die expo, of dat skatepark. Bekijk deze website om ons werk te bewonderen. En hé, we zijn waarschijnlijk net zo enthousiast over jouw ideeën!