Taal als prachtig instrument

het verborgen geheim

Het Lentefestival gaf dit jaar een podium voor jonge ondernemers uit Bussum en omstreken. Op de markt konden lokale ondernemers en uitgevers hun werk presenteren of verkopen. Laura, die dit jaar haar eigen boek schreef opende het evenement op het Julianaplein met een korte presentatie waarin ze haar boek “Het Geheime Talent” introduceerde, de inspiratie erachter deelde en enkele van de belangrijkste thema’s besprak. Na de presentatie was Laura beschikbaar voor een signeersessie, waarbij bezoekers de kans kregen om een gesigneerd exemplaar van haar boek te bemachtigen en persoonlijk met haar te spreken.

Masterclass: “Taal als Prachtig Instrument”

Laura vond het leuk om naast haar boekpresentatie ook iets aan te reiken voor de jongeren in Bussum op het gebied van taal en schrijven. Samen met STAD bedacht ze de masterclass/workshop “Taal als Prachtig Instrument”. Deze workshop wil Laura jonge deelnemers die geïnspireerd zijn door schrijven, de vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om creatief te schrijven en taal op een krachtige en meeslepende manier te gebruiken. Of ze nu geïnteresseerd waren in het schrijven van verhalen, gedichten of spoken word, deze workshop bood deelnemers de kans om hun creativiteit te verkennen en te versterken onder begeleiding van ervaren schrijvers.

Deel dit via:
diederik