Heb jij ook een goed idee?

De notenkraker

Geluidsgolf


Freddie en Max voelen de behoefte deze zomer iets regelen voor hun leeftijdsgenoten. Dit idee komt voort door het feit dat de zomers in de regio Gooise Meren wat minder aantrekkelijk zijn voor de jeugd. De evenementen die in de zomer in deze regio gehouden worden zijn vooral gericht op een wat oudere doelgroep. Om de zomer van 2024 een nieuwe golf van geluid te laten horen bedachten de jongens: Geluidsgolf. Op het strand van Muiderberg zal er 1 dag in Augustus vanaf zonsopgang tot zonsondergang een dag muzikaal spektakel plaatsvinden.

De notenkraker

Tijdens de kerstvakantie willen Max en Freddie een try-out avond organiseren als voorloper van het festival. De mannen willen verder kijken dan hun eigen netwerk lang is, dus zullen zij een zoektocht starten naar de muzikale parels die regio Gooise Meren rijk is.

Succesvolle avond

De dag begon om 14:00 met jamsessies. Zeven deelnemers allemaal op verschillende instrumenten zetten letterlijk de toon door drie uur met elkaar klassiekers te jammen in de spot.

18:30 begon de bandjes avond. Vijf verschillende bandjes gaven hun acte de présence in de spot 28 December en zorgde voor een muzikaal spektakel . De avond werd afgetrapt door de band Jackie en de rest , gevolgd door de progressive rock band; Snurf. Die daarna het stokje overdroegen aan rapper en podcast maker Sam Ros, die tevens ook de presentator was van de avond. Na een korte break trapte rapper Fred het tweede deel af met zijn band waarbij zijn eigen vader lijdende rol had met viool. Het vijfde bandje was de band van Max ; the Rolling Cats, die de avond swingt ten einde brachten met klassiekers als Jailhouse Rock & Johnny.

Met deze succesvolle avond en een volle bak in de Spot zal rond Juli/Augustus een zomer editie plaatsvinden met oude en nieuwe deelnemers