Heb jij ook een goed idee?

De kleuren van ’t Gooi

Max heeft er met vrienden alles aan gedaan om een skatepark te verwezenlijken in muiden, omdat de liefde voor skaten door zijn aderen stroomt. Zoey struint in Bussum alle stoffige kringloopwinkels af op zoek naar de juiste tafelkleden om hier vervolgens de tofste kleding mee te maken. Benjamin geeft de Gooise straten een muzieksensatie door zijn muzikale talent!  Wat deze jongeren met elkaar gemeen hebben is dat zij kleur geven aan ‘t Gooi met hun creativiteit.   

Meer zichtbaar maken

Maar zien wij dit creatieve kleurenpalet wel genoeg? Roos, de nieuwe jongerenbegeleider van STAD vind dat dit beter kan. Daarom speurt zij de Gooise straten af op zoek naar jong creatief talent die de moeite waard zijn om extra in het zonnetje te zetten. 

Bijzondere fotografie expositie

Door middel van haar bijzondere foto reeks “De kleuren van ‘t Gooi” die geëxposeerd in het kantoor van STAD Gooi. De kastdeurtjes in het kantoor worden omgetoverd tot negen fotografische canvassen. Roos laat in de portretfoto’s de persoonlijkheden van de jongeren terugkomen door te spelen met kleur en compositie, wat bij elke individuele foto een bepaalde eigenheid creëert.  Elk kastdeurtje presenteert  één van de negen creatieve jongeren zowel van buiten als van binnen. Achter het canvas vind je een short docu die dieper in gaat op het verhaal van de jongeren.

Doel

Met de kleuren van ‘t Gooi wil Roos samen met STAD zorgen voor meer interactie. Met trots presenteren wij met trots creatief talent van eigen Gooise bodem aan de bezoekers. Ook brengt het creatieve jongeren bij STAD en STAD bij de creatieve jongeren.

Data & Locatie

In het voorjaar en de zomer zal deze foto expositie te zien zijn op het adres Vlietlaan 5  1404 CA in  Bussum. Ook zal STAD Gooi regelmatig verschillende posts en aankondigingen van de creatieve jongeren op de socials plaatsen. En dat we trots zijn op ons creatief Gooi laten we zien door de lange rode loper niet valt te missen als je in de buurt bent.