Heb jij ook een goed idee?

The New Year’s Special

Het jaar 2021 loopt bijna ten einde: tijd voor reflectie. De 25-jarige Dylan Ernst kijkt terug op een jaar waarin hij veel heeft meegemaakt, maar waarin ook het coronavirus en alle wisselende maatregelen als een rode draad door alle belangrijke gebeurtenissen verweven zit. Dylan is benieuwd hoe jongeren uit het Gooi terugkijken op 2021. Wat hebben ze het afgelopen jaar meegemaakt, hebben ze persoonlijke doelen behaald of juist niet… En wat zijn eigenlijk hun voornemens voor 2022?

In ruil voor een overheerlijke oliebol van Oliebollenkraam Julianaplein Bussum is Dylan de straat opgegaan en heeft jongeren het hemd van het lijf gevraagd. Deze korte gesprekken zijn op beeld vastgelegd en samengevoegd in een korte video.

Op 31 december ging The New Year’s Special live op het Youtube-kanaal This is Me! van Dylan. Volg jij hem al? 


Fase: Afgerond