Heb jij ook een goed idee?

The Tent Upside Down: COVID Edition!

Afgelopen zomer organiseerde Thijmen zijn eigen DJ contest, The Tent Upside Down. In Feestcafé de Boemel in Bussum draaide hij de tent volledig op zijn kop. Het was een groot succes en hij gaf jonge DJ’s een podium om hun talenten met anderen te delen. Aangezien een tweede fysieke contest er voorlopig nog niet in lijkt te zitten, maar Thijmen al deze talentvolle DJ’s van zijn leeftijd toch een podium wilt kunnen geven, kwam hij met het idee om  ‘The Tent Upside Down: COVID Edition’ op te zetten.      

The Tent Upside Down: COVID Edition is een vette livestream DJ Contest voor DJ’s tot 16 jaar, waarbij vijf verschillende DJ’s aan elkaar, én natuurlijk aan iedereen die thuis meekijkt, kunnen laten horen wat ze in huis hebben. De livestream wordt geopend door niemand minder dan organisator Thijmen himself. Iedere DJ krijgt een toffe introductie waarin ze zichzelf kunnen ‘presenteren’ en krijgt vervolgens 20 minuten de tijd om het digitale podium op zijn kop te draaien met zijn of haar eigen mixtape. Met elkaar, vanuit de Kazerne in Muiden, bouwen wij er een echt feestje van.

Meedoen?
Ben jij een DJ’er onder de 16 jaar en heb jij wel zin in een feestje? Wil jij jouw draaiskills verbeteren? En wil jij ook nog eens samen met 5 andere dj’s van jouw leeftijd een vette livestream neerzetten voor een sick online publiek? Geef je dan op om een plekje in de eerste livestream te bemachtigen!

Stuur voor woensdag 31 maart jouw beste mixtape van max. 10-15 minuten in via deze link. Lees de regeltjes goed door, zodat jouw inzending vlekkeloos verloopt!

De vijf beste kandidaten krijgen een plekje in de eerste Livestream op vrijdagmiddag 30 april, reserveer deze dus alvast in jouw agenda! Roep al jouw fans vooral op om mee te kijken, want de kijkers thuis, kiezen de winnaar van de dag die er met een gouden cheque van dj-verkoop.nl t.w.v. €100 vandoor gaat!

Benieuwd naar de deelnemers van afgelopen editie? Check ons dan op Instagram!