Heb jij ook een goed idee?

WKZ Kerstboek

Keer op keer konden haar projecten dit jaar niet doorgaan vanwege corona. Toch wilde de 11-jarige Isa dit jaar toch nog iets leuks organiseren voor de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Isa vindt dat ieder kind het verdiend om kind te kunnen zijn, ook zieke kinderen.

WKZ Kerstboek
Voor alle kinderen die nu in het WKZ liggen en door corona een nog moeilijke tijd hebben dan normaal, kwam Isa met het idee voor het grote WKZ Kerstboek. Samen met haar klasgenootjes van de Katholieke Montessorischool in Bussum maakte zij het WKZ Kerstboek. Dit is een kerstboek van kinderen, voor kinderen. In het boek staat het super lieve kerstverhaaltje: ‘Het grote kerstverhaal van Frits’. Het verhaal is zowel online te lezen als fysiek, in het WKZ!

Het boek heeft Isa helemaal versierd met leuke plaatjes, zodat de kinderen in het ziekenhuis hier lekker van kunnen genieten. Ze wilt hen hiermee toch nog laten weten dat zij aan ze denkt en hoopt hen volgend jaar weer te mogen komen bezoeken om een leuke activiteit met ze te organiseren.


Fase: Afgerond