Heb jij ook een goed idee?

Crowdfunding Skatepark Muiden

De super vette Katercup van Max, Thomas en Freddie heeft een vervolg gekregen! Deze 14- en 15-jarige skaterboys willen namelijk niets liever dan een vet skatepark in Muiden. Om dat te fixen, hebben ze na hun legendarische handtekeningenactie tijdens de Katercup hun eigen crowdfundigsactie opgezet. Hiermee willen de jongens zoveel mogelijk geld inzamelen om in samenwerking met de Gemeente Gooise Meren, de ontwikkelaar KNSF én de vetste skateparkbouwer van het land, SkateOn, in het voorjaar van 2021 een super vet Skatepark te kunnen bouwen. Een park waar jong en oud, beginner én profesional veilig kan komen skaten.  

Nadat de skaters maar liefst 1.000 handtekeningen hadden opgehaald, vond de burgemeester dat zij zo goed bezig waren dat hij  heeft toegezegd dat het Skatepark er komt! Op het Westbatterijpark in de Krijgsman, de nieuwe woonwijk van Muiden. Het budget van de gemeente is helaas niet groot genoeg om hier een écht vet skatepark van te maken, waar jong en oud beide veilig en onbezorgd kunnen skaten. Om dat te fiksen, hebben de jongens een super slim plan bedacht, hun eigen doneeractie!

​Help jij hen om een supervet skatepark in Muiden te bouwen waar zowel beginners, gevorderden als zieke pro’s onbezorgd kunnen komen skaten? Drop dan jouw donatie!