Heb jij ook een goed idee?

Dylan bedankt!

Dat het geen makkelijke tijden zijn, weten we inmiddels allemaal wel, maar hoe kunnen we daar zo vlak voor de feestdagen dan toch nog een positieve twist aan geven? De 24-jarige Dylan kwam met het idee om allerlei ondernemers uit het Gooi als positieve eindejaarsafsluiting toch nog even een extra hart onder de riem te steken. Kortom: Dylan bedankt! 

In ‘Dylan bedankt’ zet Dylan drie verschillende ondernemers uit het gooi in het zonnetje, omdat hij vindt dat zij dat verdienen. Zo bedankt hij de GGD voor al hun goede zorgen tijdens zijn eigen corona procedure, is hij het Antoniushof, zijn oude stageplek, ontzettend dankbaar voor wat zij in deze tijden toch nog voor de eenzame ouderen kunnen betekenen en zoekt hij bij het restaurants zijn eigen Italiaanse roots op en is hij hen ontzettend dankbaar voor het feit dat zij toch nog open zijn, zodat hij thuis toch nog een beetje de Italiaanse vibes kan ervaren. Uiteraard hoopt hij vooral dat ze weer snel ‘normaal’ open kunnen! 

De aflevering Dylan bedankt is op donderdag 17 december in premiere gegaan op zijn eigen YouTube kanaal. Hiermee geeft Dylan alvast een eerste sneakpreview voor zijn volgende project ‘This is me’, waarin hij meer jongeren aan wilt sporen om hun dankbaarheid te tonen door anderen in het zonnetje te zetten. Stay tuned!