Heb jij ook een goed idee?

Hoe overleef ik het nieuwe normaal?

Geen concentratie tijdens online lessen, maar wel je favoriete eten thuis kunnen laten bezorgen. Hoe overleef jij het nieuwe normaal?

Hoe overleef ik het nieuwe normaal is een positieve podcast voor jongeren tot 25 jaar die door de Corona crisis thuis zitten, zich eenzaam voelen én natuurlijk voor alle jongeren die in deze rare tijd wel wat tips en vette lifehacks kunnen gebruiken. De podcast bestaat uit vier vette afleveringen met ieder een eigen thema. 

In de podcast bespreken wij, team Gooi, positieve, handige en leuke weetjes en feiten over het nieuwe normaal. Denk hierbij aan lifehacks op het gebied van mondkapjes, thuiswerken en eten bestellen. Ook kijken we naar de positieve dingen die corona ons gebracht heeft, want met deze Podcast willen wij vooral even niet de negatieve, maar de positieve kant van Corona benadrukken!

We zitten nu al ruim acht maanden in de coronacrisis en we moeten er hoe dan ook toch echt aan geloven. Mondkapjes, anderhalve meter, eeuwig lange rijen voor de winkels, beperking van het OV en voor ons, jongeren, misschien wel het allerergste van de hele coronacrisis: geen kroegen, cafés of clubs om in te dansen, samen te komen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Nu ook de donkere winter eraan zit te komen, vinden wij dat er meer positiviteit mag komen om jongeren op de been te houden. Kun jij wel wat positiviteit gebruiken? Luister dan hier naar onze Podcast: Hoe overleef ik het nieuwe normaal!

Thema: Back in je Bubbel