Heb jij ook een goed idee?

NIET TE STOPPEN KOPPEN!

Weet jij eigenlijk al precies wat STAD doet? Wij helpen jonge mensen met het fixen van hun eigen projecten. Denk aan toffe events, bijzondere initiatieven en vernieuwende bedrijfjes. Doen we al 12 jaar, en niet zonder resultaat. Samen met mensen zoals jij zetten wij de gekste festivals op, bouwen we baanbrekende skateparks en creëren we honderden culturele en sportieve events die net even anders zijn dan anders.

STAD is op zoek naar mensen die hun eigen ding doen, die buiten de lijntjes kleuren (of dat graag willen) en overall lekker bezig zijn, kortom de jonge smaakmakers van het Gooi! Waarom zoeken wij hen? Omdat zij een plek verdienen in ons nieuwe niet-te-stoppen-koppen(boek)! Op dit online platform geven wij jongeren uit het Gooi die gaande zijn de aandacht die ze verdienen. Door ze te interviewen en mooie foto’s van ze te schieten. Door hen te laten shinen worden anderen ook weer geïnspireerd om aan de slag te gaan!

Laat ons dus weten… wie verdient deze shine en waarom???
Meld die ene vriend, klasgenoot, buurmeisje OF JEZELF aan door te mailen/appen/dm’en en pak je shine in ons NIET-TE-STOPPEN-KOPPENBOEK!

Check hieronder de smaakmakers die jou voorgingen!

Bommel Quaedvlieg
Niet te stoppen koppen: Isa Lakeman
Isa Lakeman
Luke Ruijter
Fee Schöningh
Marc Bosma