STAD WANTS YOU!

Wij zijn op zoek naar nieuwe stagiaires! Na de zomer hebben wij weer plek voor nieuwe fixers. Ben jij een MBO student in de richting van media, evenementen, marketing of communicatie? En ben jij op zoek naar een super vette en uitdagende stage? Join our team!

Als stagiaire bij STAD ontferm jij je voornamelijk over de website en social media kanalen van STAD-gooi. Je zorgt samen met jouw collega’s dat de website wordt voorzien van geschikte content. Je schrijft, filmt, fotografeert of produceert mediaproducten (afhankelijk van je opleiding) die passen bij de lopende projecten en actuele onderwerpen. Ook ga je iedere maand aan de slag met een nieuw maatschappelijk thema, aangedragen door een onafhankelijke opdrachtgever. Hierbij krijg jij alle ruimte om creatieve en innovatieve concepten voor hen te bedenken en uit te voeren.

Daarnaast assisteer je bij de jongerenprojecten en denk je mee over de ontwikkeling hiervan. Zo kun je daadwerkelijk helpen bij de organisatie van een evenement of meedenken over promotieacties. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. Nieuwe ideeën of initiatieven worden door ons enorm gewaardeerd! Je krijgt bij STAD veel vrijheid en werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

Herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Je volgt een relevante opleiding, op het gebied van media, evenementen, marketing of communicatie
  • Je woont in (de omgeving van) het Gooi
  • Je bent creatief, innovatief en enthousiast
  • Je beschikt over een ondernemende en flexibele instelling
  • Je hebt een connectie met de doelgroep jongeren

Twijfel dan niet langer en stuur een mailtje met een korte motivatie en met natuurlijk jouw supermooie CV (en eventueel portfolio) naar hilde@stad-gooi.nl.

Deel dit via: