Heb jij ook een goed idee?

Everything Love Message

De Everything Love Tour is van oorsprong een pop-up muziektour, die je na doet denken over liefde op momenten en plekken waar je dat het minst verwacht. Totdat het Coronavirus in Nederland ineens om de hoek kwam kijken. Alles veranderde, dus zo ook de Everything Love Tour. Ons hele land kwam in een eenzame en bizarre periode terecht. We konden niet meer zomaar meer naar buiten, waardoor veel sociale contacten en vormen van liefde, muziek en entertainment bij ons werden weggehouden. Om iedereen die thuiszat toch een beetje extra liefde en entertainment te brengen, verspreidden Ruben en Dativa met de Everything Love Tour COVID wekelijks mooie online vormen van liefde en muziek.

Everything Love Tour COVID Concert: NOT cancelled!
Op donderdag 19 maart organiseerden Ruben en Dativa een corona-vriendelijke versie van hun Everything Love Tour, namelijk het Everything Love Tour Covid Concert. Om 19:00 uur gingen de zangers live op hun Instagram account @everythinglovetour en gaven zij vanuit STAD een concert dat door al hun volgers live op Instagram kon worden gevolgd. Ze zongen vier van hun eigen geschreven nummers over liefde in de allerbreedste zin van het woord. Het was een geslaagd live concert waarbij hun volgers vanaf een veilige afstand toch nog konden genieten van een avond vol vermaak en entertainment!  

Everything Love Message
Door de complete lockdown en onveilige situatie, konden de toppers van de Everything Love Tour helaas niet meer samen komen. Ze besloten daarom op een andere manier toch nog liefde en muziek te verspreiden en kwamen met de Everything Love Messages. Iedere donderdag zetten Ruben en Dativa hun vocale zangtalenten in om hun volgers de mogelijkheid te bieden om een door Ruben of Dativa persoonlijk ingezongen video berichtje te sturen naar van de mensen die zij liefhebben. Gewoon om hen een hart onder de riem te steken en ze te laten weten dat er in deze moeilijke tijd aan ze wordt gedacht. De Love Messages werden vol liefde ontvangen en zijn hier terug te kijken.

Liefde op afstand
Veel mensen zaten eenzaam thuis en misten hun geliefden op afstand. Om hen toch een stukje dichter bij elkaar te brengen, kwam Ruben met het idee voor het nieuwe nummer ‘Liefde op afstand’. Liefde op afstand is een nummer van geliefde voor geliefden. Het nummer wordt, naast enkel een refrein, volledig gevuld met liefdevolle (video)boodschappen van mensen die hun dierbaren missen! Bekijk en beluister het nummer hieronder!