Heb jij ook een goed idee?

Project C

De sleur van het Coronavirus sluipt er langzaam in. We zitten thuis, vervelen ons, worden gek van onze huisgenoten en missen eigenlijk gewoon het vertrouwde vrije leventje dat we gewend zijn. Het is een uitdaging om nog leuke dingen te ondernemen en het mooie uitzicht naar onze weekenden vol feestjes, die uiteraard beginnen met de vrijdagmiddagborrels bij STAD, lijken stilletjes te verdwijnen. Daar moeten wij, als stagiaires van STAD Gooi, natuurlijk iets aan doen. Wij introduceren: Project C! 

Met Project C willen wij iedere vrijdag de corona-ellendige-werkweek afsluiten door bij iedereen thuis de setting van een huisfeestje te creëren. Iedere week sluiten wij af met een nieuwe activiteit, zoals een pubquiz, 30 seconds game of een filmavondje. Alle ideeën hiervoor zijn welkom en in te zenden via onze Insta. 

Op vrijdag 20 maart trappen wij Project C om 17:00 uur af met de eerste Netflix party. Geloof ons, deze wil je echt niet missen! Je doet dus mee. Hoe doe je mee? Heel simpel: 

  1. Zet het bier koud
  2. Download Netflixparty 
  3. Open een zak popcorn
  4. Join onze Netflixparty
  5. Download Zoom en maak een account aan
  6. In de party sturen wij de zoomlink, zodat we elkaar ook nog eens kunnen zien, want dat is natuurlijk wel zo gezellig
  7. PARTYTIME!

Heb jij een tof idee voor de volgende editie van Project C? Laat het ons dan weten door ons een appje, mailtje of DM te sturen!