NIET TE STOPPEN KOPPEN

Weet jij eigenlijk al precies wat STAD doet? Wij helpen jonge mensen met fixen van hun eigen projecten. Denk aan toffe events, bijzondere initiatieven en vernieuwende bedrijfjes. Doen we al 12 jaar, en niet zonder resultaat. Samen met mensen zoals jij zetten we de gekste festivals op, bouwen we baanbrekende skateparks en creëren we honderden culturele en sportieve events die net ff anders zijn dan anders.

STAD is altijd op zoek naar mensen die hun eigen ding doen, die buiten de lijntjes kleuren (of dat graag willen) en overall lekker bezig zijn. En daarom zijn we op zoek naar alle jonge smaakmakers van het Gooi! Waarom? Omdat zij een plek verdienen in ons nieuwe niet-te-stoppen-koppen(boek). Op dit online platform geven we jongeren uit het Gooi die gaande zijn de aandacht die ze verdienen. Door ze te interviewen en mooie foto’s van ze te schieten. Door hen te laten shinen worden anderen ook weer geïnspireerd om aan de slag te gaan!

Laat ons dus weten… wie verdient deze shine en waarom??
Meld die ene vriend, klasgenoot, buurmeisje OF JEZELF aan door te mailen/appen/dm’en!

Deel dit via: