Heb jij ook een goed idee?

Everything Love Tour

Iedereen die de krant wel eens open slaat weet dat deze meestal vol staat met verhalen over misstanden, ruzies (oorlog) of boze tweets van een of andere president. Online is het niet veel anders. Als je je dag niet start met de krant maar met je Instagram feed, maak je eigenlijk het zelfde mee. Jongeren, het meest actief op social media, weten als geen ander hoe snel je haat-reacties krijgt en hoe gemakkelijk mensen durven te bashen als ze zich achter een schermpje kunnen verschuilen. In een wereld waar iedereen wel boos is over iets, waar politici het voorbeeld geven van ruzie maken achter een microfoon, ‘doe zelf normaal’ opeens een normale uitspraak is en er online manifesten rondwaren die het hebben over foute vormen van liefde– in die wereld mag er wel wat meer aardigheid komen. Something needs to change! En daarom zetten Ruben en Dativa hun Everything Love Tour neer met hun eigen liedjes over liefde in de breedste zin van het woord. Zo willen zij andere mensen laten zien hoeveel beter het leven is als je liefde (in de breedste zin van het woord) als doel stelt. 

De Everything Love Tour is een pop up tour, die je na doet denken over liefde op momenten dat je het het minst verwacht. Tijdens het open podium in de Vorstin én op hun eigen Instagramkanaal @EverythingLoveTour hebben Ruben en Dativa ontzettend veel mensen weten te verrassen, door voor en over hen te zingen en hebben zij ervoor gezorgd dat al deze luisteraars weer ietsje liever in het leven staan. Door live op open podia en Instagram op te treden, is de Tour ontzettend toegankelijk gemaakt, waardoor Ruben en Dativa de liefde op onverwachte momenten naar de mensen zelf wisten toe te brengen. Met hun tour hebben Ruben en Dativa laten zien dat liefde zoveel meer is dan verliefdheid. Liefde zit verstopt in je favoriete hobby, in je oma en je beste vriend, of in de wereld zelf- je moet er soms alleen even aan herinnerd worden!

Wil jij meer van deze talentvolle toppers zien? Check dan hun insta of hun tweede project, namelijk de Everything Love Tour COVID!


Fase: Afgerond