Heb jij ook een goed idee?

that special time

Hoe oud of jong je ook bent, een heleboel mensen zijn op zoek. Op zoek naar zelfbewustzijn of juist naar begrip voor de wereld om hen heen. Mensen die naar hun passie zoeken of die juist al gevonden hebben, zijn erg bezig met werken aan zichzelf. Voor deze groep organiseerde Sam (20) ‘That Special Time’: een avond waarop zelfliefde en ontwikkeling centraal staan en die bezoekers op nieuwe manieren probeert te prikkelen en motiveren.

That Special Time is een avond waarbij mensen geïnspireerd worden om hun “special time” te vinden en die te delen. Een “special time” is een speciaal moment waarop je geniet, geen tijdsbesef hebt, wanneer je voelt dat je leeft. Voetballen, schilderen, een goed gesprek of wanneer je eindelijk naar het toilet kunt gaan.. Dat zijn allemaal “special times” en super belangrijk in het leven, omdat ze je helpen bij het vinden van je plek.

De bezoekers van dit event werden meegenomen op een reis. Een reis waarbij je super veel “special times” tegenkwam en ervaarde. Je kwam in een wereld waarin het draait om je beste zelf zijn en waarin je je volledig kunt uiten. Doordat we deze wereld hebben geproefd tijdens That Special Time, blijft de smaak hangen in het gewone leven en blijven we ook in de real world hongerig naar die smaak. Zoals Sam zou zeggen: Thank you Life!


Resultaat: Een culturele avond vol jong en creatief talent, met 150+ bezoekers!
Fase: afgerond