Heb jij ook een goed idee?

Saar tekent de bieb

Saar tekent is terug! Na haar eerste project op de ramen van STAD werden anderen net zo enthousiast als wij! En Saar zelf was ook nog niet uitgetekend dus is ze in zee gaan met een nieuwe partner: de Bibliotheek in Bussum (bedenk je ff hoeveel ramen dat gebouw heeft ;-)….)!

De bieb gaat veranderen; binnenkort kun jij daar veel meer dan alleen boeken lenen of studeren. Via tekeningen op de enorme ramen heeft Saar dat verhaal van ‘de nieuwe Bieb’ verteld, en daar bleef het niet bij. Samen met een paar andere meiden heeft Saar iets tofs bedacht om niet alleen de verhalen van de bieb te vertellen, maar ook die van jullie! In een volledige outdoor-woonkamer in het centrum van Bussum, werden inwoners, bezoekers geprikkeld om (lekker op de bank, of aan tafel) hun ideeen en wensen over de bieb te delen. Door ze op te schrijven bijvoorbeeld, of juist te tekenen! Sara heeft al deze wensen en ideeen vervolgens op de ramen van de bieb getekend zodat iedereen die in of langs de bieb loopt een idee kan krijgen over de toekomstvisie. Bovendien een goede reminder voor de bieb zelf: zij zien nu elke dag wat jullie graag willen!

In onze ‘woonkamer’ was ook genoeg ruimte voor spelletjes, chillings en er was van alles te drinken uit Saars zelfgemaakte bekers. Het was een onwijs leuk weekend waaraan heel veel bewoners van Bussum hebben meegedaan!


Resultaat: Alle ideeen voor en over de nieuwe bieb op de ramen!
Fase: afgerond