Heb jij ook een goed idee?

ISSA-CULTURE

ISSA what? Issa al for the culture people.
Bereid je voor op ISSA-CULTURE: dé avondprogrammering van het tofste hiphopfestival van 2019 dat dit najaar in De Vorstin in Hilversum plaats zal vinden: FLOES!

ISSA-CULTURE is volledig bedacht, vormgegeven en opgezet door jonge rappers en hiphopfans uit Bussum en omstreken. 1 avond lang zetten zij het Gooi op de kaart, en laten zij zien dat er hier een ambitieuze (maar nog onontdekte) hiphopscene zich aan het ontwikkelen is! De programmering kun je zien als een clubnight, vol met shows van lokale jonge rappers en dj’s. Het aanbod is divers, maar de rode draad is duidelijk: urban/hiphop uit 1 van de minst verwachte regio’s van Nederland: het Gooi. ISSA-CULTURE is nieuw, is vers, and it’s gonna blow your mind!

Benieuwd naar de precieze datum of de line-up? Stay tuned want snel meer info. Meedoen met de ISSA-CULTURE wave? Contact ons!


Fase: uitvoeringsfase