Nieuw thema: Maatschappelijke Dienst Tijd

Weet jij al wat je wilt worden? Deze vraag is constant aan ons gesteld toen we nog klein waren. Sommige weten hun hele leven al wat ze willen gaan doen, sommige hebben nog geen flauw idee en dat is meer dan normaal! Deze maand geeft STAD aandacht aan jongeren die nog niet weten wat ze willen doen in de toekomst…

Vanaf september 2019 gaat de ‘maatschappelijke-dienst-tijd’ in. Dit is weer zo’n standaard plan van oude mensen in de overheid. Je vraagt je waarschijnlijk af wat dit allemaal inhoudt. Het is eigenlijk gewoon een half jaar stage lopen bij een bedrijf naar keuze (maar dan moeilijker verwoord) en wij hebben de opdracht van ZonMw gekregen om hier leuke concepten en campagnes rondom te verzinnen. Benieuwd of dat ons lukt? Bekijk dan aankomende maand af en toe eens onze blog….

Deel dit via: