Chapter 5: Sam

Elke week praisen we iemand uit de buurt die we tof vinden vinden. Een STADter die opvalt door creativiteit, ondernemerschap, ambitie of algemene awesomeness. Deze week Chapter 5: Sam

22:22, één van de meest gezellige, unieke en frisse projecten binnen STAD, gemaakt en gehost door niemand minder als: Chapter Sam. Hij heeft een movement gemaakt met zijn kleding, die alles te maken heeft met creativiteit, positiviteit en je eigen pad te volgen. Zijn eigen project, 22:22, gaat niet persé om de kleding maar juist om de MESSAGE! Hij heeft persoonlijke briefjes als mensen de kleding bestellen, promotievideo’s gemaakt met speciale boodschappen zoals;

We love you’ en ‘Life is simple’.

Sam heeft ook voor dit project een super tof festival gehouden waarbij iedereen zich verbonden kon voelen aan zowel de mensen, als aan het festival. Daarnaast is hij nu bezig met een project in Muiden, namelijk een skatepark tot leven wekken! In Muiden zijn namelijk slechte straten om te kunnen skateboarden en hij wilt een kans bieden voor jongeren. Ook schiet hij video’s voor bedrijven, waaronder e learning- en promotievideo’s.

Grootste inspiratie: Tyler the Creator, want hij vindt het super knap wat hij doet.
Grootste droom: Een fysieke plek hebben voor mensen die bij elkaar kunnen komen die geïnteresseerd zijn in groeien als persoon, kunst en liefde.
Leuk weetje: Hij houdt écht van IEDEREEN! Daarom vindt hij het soms moeilijk om mensen te vertellen wat hij bijvoorbeeld niet chill aan hen vindt, omdat hij niemand wilt kwetsen.

Zelf skateboard hij ook, houdt van goede gesprekken voeren met mensen over het leven en wilt graag groeien als persoon. Daarnaast doet hij ook aan mediteren! Hij wilt mensen altijd in hun eigen waarde laten, wat wij een unieke eigenschap van hem vinden.

We weten zeker dat hij het voor elkaar gaat krijgen om het skatepark in Muiden te fixen en hopen nog meer projecten met hem te doen!

PS: His fav colour is purple!

Deel dit via:
Redactie