Heb jij ook een goed idee?

SKATEPARK MUIDEN

Max, Thomas en Fred willen niets liever dan een vet skatepark in Muiden. Ze zijn fanatieke skaters maar moeten nu steeds naar Bussum of Amsterdam om een beetje fatsoenlijk te skaten en dat is natuurlijk niet zo praktisch. Al weer een tijdje geleden zijn zij dus, gewapend met honderden handtekeningen en een goed concept, naar de gemeente Gooise Meren gestapt. Want als je een skatepark wilt gaan bouwen moet dat natuurlijk wel in overleg en samenwerking met de gemeente. De gemeente was heel enthousiast maar gaf ook aan dat een groots initiatief als dit goed aangepakt moet worden. Samen met STAD zijn Max, Thomas en Fred vervolgens aan de slag gegaan om hun ideeën verder uit te werken. Op dit moment is het de hoogste tijd om het belang van een skatepark in Muiden goed zichtbaar te maken voor zowel de gemeente als de mensen uit Muiden. En hoe doe je dat nu beter dan door….. een promo filmpje!

Die hebben ze dus gemaakt. Samen met STAD, Sam Ros (een jonge filmmaker uit Bussum) en een he-le-boel kinderen uit Muiden hebben ze gefilmd. Dat was al zo’n toffe dag op zich, dat zelfs het Jeugdjournaal en RTV NH langs kwamen! De ‘premiere’ van hun promofilm was op 8 maart, tijdens de Katercup! Een skate event dat door de jongens is georganiseerd met als doel zo veel mogelijk handtekeningen voor hun petitie op te halen. Ga snel naar www.skateparkmuiden.nl en steun deze jongens en hun droom door ook te tekenen!


Fase: draagvlakfase