Heb jij ook een goed idee?

SAAR TEKENT

Meet Sara: een jonge kunstenares die jou blij wilt maken met haar tekeningen. Haar hele leven (nu dus al zo’n 15 jaar) tekent ze al op alles dat los en vast zit. Met haar project ‘Saar Tekent’ is ze zich op ramen gaan richten: de vensters tussen de binnen- en buitenwereld (letterlijk, yep). Sara vraagt je welk verhaal je wilt vertellen. Wat het is dat mensen die buiten langs je raam lopen, maar niet binnen komen, over jou zouden moeten weten. Die boodschap, of dat verhaal, vertaalt zij vervolgens naar prachtige tekeningen die ze vervolgens op je ramen tekent.
De eerste klant van Saar Tekent was yours truly: STAD zelf! De ramen van ons kantoor aan de Vlietlaan in Bussum zijn een levensgroot visitekaartje geworden voor Sara. Tegelijkertijd vertellen ze het verhaal van STAD: wie we zijn en waar we voor staan. Wij zijn helemaal in love met Saar en haar tekeningen. Wil jij jouw verhaal ook delen met de mensen die langs je raam lopen? Loop dan even binnen bij STAD of contact Saar direct via haar Instagram pagina. De fimpjes die we hebben gemaakt van Saar Tekent zie je hierboven (the after), of hier (the before) en hier (during)!

saar tekent


Resultaat: Een levensgroot visitekaartje voor jonge kunstenares Sara en de verhalen van STAD prachtig verteld in tekeningen op onze ramen.
Fase: afgerond