Chapter 3: Marco

Elke week praisen we iemand uit de buurt die we tof vinden vinden. Een STADter die opvalt door creativiteit, ondernemerschap, ambitie of algemene awesomeness. Deze week Chapter 3: Marco

Misschien kennen jullie Marco (20) nog, want hij heeft stage gelopen bij STAD! Toen hij hier stage kwam lopen, wist hij nog niet precies wat hij wilde gaan doen en hoorde toen van een traject af waarbij je muziek kon maken voor rappers. Nu maakt hij in zijn vrije tijd beats voor rappers, zodat zij langs kunnen komen om op zijn beats te rappen, waarbij hij motivatie uithaalt aan hun reacties.

Grootste inspiratie: Logic, door hem is hij vast blijven zitten in de hip hop genre en wilde hij er zelf iets mee gaan doen.
Grootste droom: Hij wilt graag als beroep muziek kunnen maken.
Leuk weetje: Hij HAAAAT komkommers! (Wat hebben komkommers hem toch aangedaan??)

Marco wil zichzelf graag promoten en laten zien aan de buitenwereld. Hij komt ervoor uit om te laten horen wat hij leuk vindt en meer kennis op te doen in de muziekwereld. Marco heeft een eigen stijl, gemixt met hip hop en urban. Hij luistert het meest naar metro boomin’ en Logic.  

Zijn jullie nou super nieuwsgierig hoe zijn beat nou precies klinkt? Hieronder is een beat die Marco heeft gemaakt!

We zijn benieuwd naar wat hij nog meer in huis heeft en juichen hem toe met komkommer vlaggetjes om het ver in de muziekwereld te schoppen!

Deel dit via:
Redactie