Chapter 2: Jay

Elke week praisen we iemand uit de buurt die we tof vinden vinden. Een STADter die opvalt door creativiteit, ondernemerschap, ambitie of algemene awesomeness. Deze week Chapter 2: Jay

Misschien kennen jullie Jay (19) al, want hij heeft met meerdere projecten meegedaan zoals Boothcamp! Ook heeft hij opgetreden als één van de artiesten in het bevrijdingspop in Haarlem met een nummer wat vrijheid voor hem betekende. Hij maakt super vette tracks en maakt ze uniek door middel van zijn eigen verhaal erin te verwerken. Ook kaart hij dingen aan waarmee meerdere mensen zich verbonden kunnen voelen.

Grootste inspiratie: Lil Skies, omdat hij al vanaf zijn 4e met muziek bezig is en niemand in hem geloofde, totdat hij doorbrak in de muziekwereld.
Grootste droom: Ik wil graag mijn ouders financieel onafhankelijk maken.
Leuk weetje: Hij is bang om te verlammen als hij voor een groot publiek staat! Any tips?

Jay is altijd bezig met muziek en wilt graag zijn kennis verspreiden naar anderen jongeren toe die er ook mee bezig zijn, om hen naar een ‘next level’ te brengen. Hij luistert meestal naar R&B en Hip Hop. Esko en Josylvio zijn ook één van zijn grote voorbeelden naast Lil Skies.

Momenteel is hij bezig met zijn eigen project, namelijkkkk: Boothcamp 2019 (devernieuwde versie). Boothcamp is een traject creatief talent ontwikkeltraject voor rappende jongeren. Alle aspecten die komen kijken bij het maken en releasen van muziek, komen via workshops en activiteiten voorbij. Vorig jaar heeft Jay zelf meegedaan aan Boothcamp 2018 en dat vond hij zo inspirerend dat hij het nu zelf ook gaat opzetten om anderen een kans te geven.

We zijn benieuwd hoe de Boothcamp gaat uitpakken en zijn super blij dat hij nog bij ons rondloopt!

Deel dit via:
Redactie