Tips van de maand

Elke maand zetten we de leukste feestjes en dingen om te doen voor je op een rijtje. Natuurlijk wel in de buurt, zoals Hilversum, Amsterdam, Utrecht en de rest van ‘t Gooi. Heb je zin in een festival of juist in een pyjama dag? Sta je graag zelf op het sportveld of zoek je meer iets cultureels? Wij hebben elke maand dé perfecte tips voor jullie!

Januari en februari zijn voorbij gevlogen (thank god) en we gaan richting de lente. Inspiratie voor je MAART weekenden nodig?

Check hieronder onze categorieën:

In de zomer pak je een festival, in de winter sta je in de club. Jij houdt van dansjes en drankjes! Onze tips voor jou in maart zijn:

23-03 Encore – Melkweg, Amsterdam

“Doe zelf normaal!” Of doe dat lekker niet: hier de events die net ff wat anders zijn (maar niet minder vet):

Elke vrijdag van 20:00 tot 22:00 Sterren kijken – ’s Gravenland 

Doordeweeks zit je op school of werk je, terwijl je in het weekend op zoek bent naar fun bij jou in de buurt! Hier zijn de leukste dingen om te doen in de kroeg voor jou en je vrienden:

23-03 Quiz avond – The Skiff, Hilversum

Ben jij één van de jocks en wil je meer weten over de gaafste sportactiviteiten van maart? Dit zijn onze tips:

Elke dag Fun Forest Almere/Amsterdam

Heb je misschien zin in iets cultureels, zoals een uitje naar een museum of opening van een nieuwe expo? Onze tips voor jou in maart zijn:

Elke dag leerzame activiteiten
 Beeld & Geluid, Hilversum
17-03 Women Unlimited – Amersfoort 

Herken je dat, die zondagen waarin je echt niets te doen hebt en je gewoon lekker in je pyjama wilt blijven? Onze tips om te chillen in je joggingsbroek en alsnog iets leuks te doen:

10-03 Wandeling 6 bergen route Huizen

Deel dit via:
Redactie