Afscheid James (JJW)

Vandaag moet ik officieel afscheid nemen van mijn stageperiode bij STAD Gooi. Dat is natuurlijk nooit leuk. Maar ik heb wel een tof ontwerp gemaakt als afscheid!

Ik wil graag een paar dingen zeggen voordat ik weg ga, ik heb namelijk een paar domme dingen gedaan die wel gedeelt mogen worden :).

  1. Ik heb speklappen gekocht in plaats van spek.
 1. Ik heb een waterkoker kapot gemaakt door een white board.

Gelukkig waren dat eigenlijk de enige domme momenten, ik heb ook veel positiefs hier meegemaakt.

  1. Ik heb meegewerkt met veel toffe projecten die het ver schoppen.
  1. Ik heb ontzettend veel werk gemaakt voor mijn portfolio door de projecten.
  1. Ik heb veel geleerd door het uitoefenen van verschillende methodes van ontwerpen.
  1. Ik heb ook veel dingen geleerd naast het ontwerpen zoals emailtjes, telefoontjes, en het samenwerken.
 1. En ik had natuurlijk leuke en grappige collega’s ( Tess, Christy, Marco en Catharina ) die lekker hun zelf zijn. We hadden hier en daar wat mot over wie wat ging doen maar verder ging het goed :).

Ik heb het zeker naar m’n zin gehad hier, veel werk gemaakt en veel voor STAD kunnen doen. Ik heb een mooie 5 maanden achter de rug en moet nu weer gelijk door naar een andere stage ( Boretti ). Dat wordt een nieuwe uitdaging maar wel een hele leuke en vooral leerzame uitdaging!

Ik wil iedereen de groeten doen en veel succes wensen met hun stage bij STAD. Wat ik je zeker aanraad :D.

Deel dit via:
Redactie