QB: STAD’s nieuwe creatieve stagiair!

QB

Meet & Greet
Mijn naam is Quentin Bel (QB) en ik volg de opleiding Media Design op ROC Hilversum. Ik ben 18 jaar oud en ben de nieuwe stagiaire bij STAD Gooi. Mijn afkomst is Surinaams maar ik ben geboren in Amsterdam en woon nu in Almere met mijn familie. Ik houd heel erg van eten, vooral Buenos en autodrop. In mijn vrije tijd kijk ik veel anime of speel ik FIFA. Ik ben graag met mijn familie en vrienden en zorg graag voor mijn moeder en zusjes. Ik houd van een lekker weertje en haat natte sokken.

Mijn hobby’s zijn voetballen en anime kijken. Ik ben begonnen met voetbal op mijn 7e door mijn opa. Hij is altijd al een groot Ajax fan geweest en daardoor begon ik er zelf mee op de positie rechtsbuiten. Mijn opa is uiteindelijk ook trainer geweest van mijn voetbalteam aangezien hij het leuk vond om mij en mijn vrienden te trainen. Later ben ik naar een beter team (selectie) gegaan omdat het anders te makkelijk voor mij was.

School & Internship
Op de middelbare school had ik een extra vak waarbij je dingen met de media kon doen zoals mensen entertainen en filmen voor de schoolradio. Door dit vak was ik geïnspireerd geraakt om ermee verder te gaan en zo kwam ik op de opleiding Media Design. De featured foto heb ik ook zelf getekend via mijn laptop.

Ik loop momenteel stage bij STAD en heb het er erg naar mijn zin. Ik had 3 andere stageplekken gevonden bij normale stagebedrijven maar voelde mij daar niet goed op mijn plek. Toen ik de website van STAD had bekeken wilde ik hier stage gaan lopen, omdat het voor mensen van mijn leeftijd is en mij minder saai leek. Misschien wil ik ook wel een eigen project beginnen met filmpjes maken of tekenen.

Future plans
Ik heb altijd al gezegd dat ik niet in Nederland wilde blijven wonen, maar in het buitenland wilde wonen in een warm land zoals Spanje. Vakantietrips naar Spanje, Parijs, Lyon en Barcelona vond ik lekker warm en gezellig met mijn familie. Graag zou ik later een eigen videoproductiebedrijf willen hebben. Alles wat je in een video wilt hebben, ik ben daar om je te helpen.

Mijn droom is voor Nederland te gaan spelen in de toekomst en het beslissende goal te maken in de finale en mijn land naar de overwinning heb gebracht.

QB

Deel dit via:
Redactie