Gezocht: jonge ondernemers!

Altijd al willen weten hoe je een eigen bedrijf opzet? Of ben je al bezig met het verkopen van je product of dienst? Ja? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor The Boardroom!

The Boardroom is een community van en voor jongeren in ’t Gooi (14-20 jaar) met een idee, drive of ambitie voor ondernemerschap. Opgezet door onze vrienden van Ollie! Begin maart starten er een nieuw programma, waarin 20 ondernemende jongeren de kans krijgen om hun eigen business case verder uit te werken. Uiteraard onder begeleiding van zeer succesvolle en aansprekende ondernemers uit ‘t Gooi. Denk bijvoorbeeld aan de oprichter van MediaMonks en Booking.com. Is dit iets voor jou? Ga dan naar www.theboardroom.live en meld je voor 25 februari aan voor de kick off! Je kunt ook altijd even langs STAD lopen voor meer info.

 

Deel dit via: