FEESTEN IN JANUARI

dj

Het is 2019!! New year, new me & new party’s 😉 Alle drukte van de feestdagen is over, maar dat betekent natuurlijk niet dat we geen zin meer hebben in een leuk feestje! Dus daarom is STAD Gooi weer terug met dit keer: Dé leukste feestjes van januari!

HEART – 12 Januari
With all our  ♥️ zijn we elke zaterdag HEART! Als een ware kroon op het vernieuwde Rex, is elke zaterdag weer fresh met een mix van heart en classics in onze main-, de vertrouwde reggaeton en dancehall in de Blackroom. Dus dans lekker mee met de tofste artiesten. Check hier de line-up en verdere info.

Chin Chin Club – Terug naar Toen – 11 januari
VROEGER WAS ALLES BETER! ♥
Tijdens elke 2de vrijdag van de maand wordt er met Terug naar Toen afgereisd naar de nostalgische jaren van vroeger. In januari luiden we het nieuwe jaar goed in met, zoals je van ze gewend bent; de lekkerste hitjes van vroeger!😍 Dit keer geen Flower Power maar gewoon van Terug naar Toen, als vanouds samen met een BIG MYSTERY GUEST! Meezingen tot je schor bent? Check. Champagne? Check. Echomicrofoon? Check. Breezers? Check. Karaoke? Check. LET’S PARTY!! Kijk hier voor meer informatie! 

Thuishaven – 26 januari
Zoals altijd hebben we weer thuishaven. Dit keer was 10 uur niet lang genoeg, dussss deze editie gaan ze er 15 uur over doen. Leen’s Kitchen is er ook weer met heerlijk eten. Hier moet je gewoon bij zijn. Kijk op de website hier voor meer info.

Oldschool Legends presents The Viper – 11 januari
Het Gezelligste Feest van Amersfoort is weer terug met een event vol Early, Millenium en classics met legend ‘THE VIPER’
De early bird en de voorverkoop starten binnenkort, dus hou de facebook pagina hier in de gaten

Verknipt 6 years – 12 januari
Time flies when you’re dancing! Op 12 januari 2019 viert Verknipt haar zesjarig bestaan bij Central Studios in Utrecht. Zoals je van ze gewend bent gaan ze jullie zintuigen prikkelen met een hele dikke line-up en een zieke laser- en lichtshow. Check hier voor alle info!

Playground – Afro Bros and More – 19 januari
De smoothboys van Afro Bros staan non stop op repeat bij alle partygirls met hun lekkere tracks en vieze riddims die wereldwijd alle clubs op hun kop zetten. Van moombathon tot moshpit, het wordt gegarandeerd een gekkenhuis in de AIR Amsterdam, tijdens Playground. Kom op tijd en sluit een goede verzekering af want deze mannen gaan Bakka’s Breken die avond! Dus check hier de info voor alles! 

Hitjesgolf – New Year, New Me
Gooi je goede voornemens overboord bij Hitjesgolf. Je kent het wel: stoppen met roken, minder drinken en meer sporten. Dat zijn de leugens die we onszelf elke jaarwisseling weer voornemen. Daar doen wij dit jaar lekker niet aan mee. Wij willen juist nóg meer feesten, nóg meer gezelligheid en nóg meer drinken zoals je bij Hitjesgolf gewend bent!

Deel dit via:
Redactie