NEW YEARS EVE

vuurwerk

Het einde van December is alweer aangebroken, en dat betekent dat……. Oud & Nieuw om de hoek staat !! Dit betekent natuurlijk gezellig met je familie zijn, oliebollen, champagne & een leuk feestje is ook niet te missen 😉 Veel van jullie zijn waarschijnlijk nog op zoek naar een leuke plek om je laatste uurtjes van 2018 te vieren, in al deze kerstdrukte hebben wij het voor jullie makkelijk gemaakt en een lijstje gemaakt met de leukste feestjes op Oud & Nieuw hier in de buurt!

TIK TAK – 18+

Gang gang, skrrt skrrt, Milli rock, ga zo maar door. Dit is allemaal mogelijk op dit feest! Hou jij van Hip Hop, R&B, house & Moombahton? Dan is dit feest voor jou bestemd om jouw jaar mee te eindigen en te starten. Namen zoals Jonna Fraser, Ronnie Flex, Josylvio, Johnny500 en meer zijn aanwezig!

Ben jij geïnteresseerd maar zit je op dat moment ergens anders? Geen zorgen want dit feest vindt plaats op verschillende locaties! Namelijk in: Breda, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam is dit evenement te vinden! Houdt er natuurlijk wel rekening mee dat niet op elke locatie dezelfde artiesten aanwezig zullen zijn. Dus kijk hier voor meer informatie

Terug naar toen – Hilversum , REX – 18+

Wil jij je kinderjaren weer herleven? Terug Naar Toen & Happy Feelings binden hun party krachten voor het NYE spektakel in Hilversum! Dit betekent dubbel zoveel feest, dubbel zo veel gekkigheid en driedubbel gezelligheid! Dit jaar is Club REX in Hilversum onze party tempel waar het allemaal gaat gebeuren. We gaan met z’n ALLEN aftellen en het nieuwe jaar in knallen, (te veel) bubbels drinken, meebléren tot je niet meer kan en schudden op al jullie lieveling hits! Wil jij meer info check hier de pagina!

Thank god it’s friday – Hilversum , Clubhuis & G-spot – 17+

Ben jij nog geen 18+ en wil jij toch graag los gaan op oud & nieuw? G-spot en Clubhuis gaan op die avond samenwerken dus het wordt één grote ruimte om met je vrienden toch uit te kunnen gaan. Het is vanaf 17 jaar dus wees erbij. Kijk hier voor meer informatie!  

NYE 3019 –  Utrecht, EKKO

EKKO organiseert een feest voor in de toekomst! Je gaat het jaar 3019 in. MS. Blockchain zegtUNLEASH THA CHAIN!! Another Party Another Universe”‘ en je zal het nieuwe jaar vieren terwijl je aan het nippen bent op je favoriete drankje. Laten we feesten met elkaar om 0:30! Hier is de pagina voor meer informatie

CLUB ANNO NYE – ALMERE 21+

Eén ding is zeker; als je 2018 onvergetelijk in wilt gaan dan moet je bij ANNO New Years Eve aanwezig zijn. Met de heerlijkste sferen, sexy entertainment en gratis champagne na de jaarwisseling (00:30 – 00:45). Dit in combinatie met veel confetti, vodka, een knaller line up en sexy party freaks sluiten we 2017 af met een knaller! Je kan kaartjes winnen tot 26 December kijk op deze pagina hoe! Check hier de line-up en meer!

GIRLS LOVE DJs NYE – AMSTERDAM 18+

Het is niet eens een keuze: dit jaar vier je NYE in de AIR Amsterdam cause Girls Love DJs takes over NYE! Met de benodigde dosis party en ditmaal een flinke extra portie glitters gaan je girls, BFF’s en entourage oud en nieuw bijzonder goed vieren. De regels zijn simpel: jij bent aanwezig en we secure a party met een aantal supersterren. Voor deze editie staat je favoriete DJ act: Girls Love DJs voor, op en behind the decks. Wil jij meer weten? Kijk hier voor de verdere info!

HELLO 2019! – 18+

Een nieuwjaarsfeest maar dan anders. Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch biedt onderdak aan een gloednieuw concept en wel tijdens oud en nieuw: HELLO 2019! Het feest biedt een keur aan dansstijlen. Van hardcore tot urban en van trance tot house. Van alles is er. Er zijn ook optredens van onder anderen Kraantje Pappie, Brennan Heart,  Puinhoop Kollektive, Kriss Kross Amsterdam en La Fuente. Naast Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch vindt dit mega dancefeest tijdens oud en nieuw ook plaats in Enschede en Maastricht.

Benieuwd? Check hier de pagina voor meer info.

OVERWINTEREN FESTIVAL – AMSTERDAM 18+

Overwinteren: het nieuwe Amsterdamse Winterfestival op 23 februari bij de Riekerhaven Wanneer de winter nét te lang geduurd heeft, wanneer de zon het meest gemist wordt, de nachten het donkerst zijn, wanneer we het liefst willen buiten spelen, wanneer we willen overwinteren. Alle stages zullen overdekt en verwarmd zijn!Zonder Amsterdam te hoeven verlaten bevind je je in het speelpaleis van deze winter. Verdwaal op de wintermarkt tussen de kraampjes waar echt winters eten en drinken geserveerd worden. De winter sfeer is hier ook te proeven – zoals après-ski sans ski. En wat dacht je van dansen in een iglo stage of bij het chalet podium? Jaja kijk hier voor de tofe line-up, tickets en meer!!

Deel dit via:
Redactie