LEUKSTE DECEMBER FEESTJES

party

Ja hoor, december is om de hoek en dat betekent niet alleen feesten maar ook KERST!! Ook heeft iedereen 2 heerlijke weken vakantie waar je uit je dak kunt gaan. We hebben een aantal feestjes en uitgaansplekken gevonden in Hilversum, Amsterdam en Utrecht voor jullie! Ook zijn er leuke uitgaansplekken hier in Bussum. Check hieronder onze event agenda die we voor jou hebben gemaakt!

Festivals en Feesten: 

Thuishaven

We hebben natuurlijk elke zondag Thuishaven en die mogen we niet missen! Op 1 December in Amsterdam is er een Wintercursus ROD & Friends. ROD is een techno dj die komt optreden en hij neemt andere artiesten met zich mee. Check hier de link voor de tickets en line up!!

Thuishaven is nog niet klaar want we hebben een Techno special erbij in Amsterdam! Als je van de Techno muziek houdt kun je op 29 December mee raven en sjansen van 13.00 uur tot 23.00 uur. Als je het nog niet zat bent kun je gewoon nog door van 23.00 tot 04.00 uur! Check hier de locatie, line-up en de tickets.

REX – Hilversum 

Op 8 December bestaat REX al 10 jaar en dat willen ze met jouw vieren!! En dat betekent FEEST! Kom jij daar vaker en wil jij met je vrienden bij REX proosten en dansen? Check hier de pagina voor meer informatie!

Bij REX kom er ook een old school hip-hop & RnB avond. Kom op 14 December met al je friends en maak er een toffe avond van met z’n alle! Hou hier de pagina in de gaten, want ze maken de line-up as soon as possible bekent.

20 December is er bonte avond in REX! Dit wordt het gekste foutste gala wat er bestaat zeggen ze. De Bonte Family doet niet aan dresscodes, maar je gek en verkleed voordoen is altijd lekker. Of in pak? Alles mag! Een date regelen doe je vooraf EN op de avond zelf, want je gaat deze avond niet alleen naar huis. Hun zorgen voor alle toeters en bellen. Check hier de pagina voor alle info die je nodig hebt! 

THANK GOD IT’S FRIDAY! Die is natuurlijk ook van de partij! Ze vonden het een te gekke avond de vorige keer. Dussss.. op 7 December kun je je privé leven even los laten en lekker uitgaan met je beste friends. Ze adviseren je om vroeg te komen vanwege de drukte en om de lange rij te vermijden. Zo zorg je ook dat je een langere leuke avond hebt! Kijk hier voor de verder info!

Vunzige Deuntjes, Bubbels & Cocktails  – Utrecht

In Utrecht hebben we in de agenda op 8 December Vunzige Deuntjes staan! Jaja ze zijn weer terug! Je kan dit niet missen want The Partsquad is er ook bij! Check hier de pagina om de verdere info te zien!

Er komt iets nieuws in Utrecht: Bubbels & Cocktails! Als je nergens wat kan drinken of indrinken is dit de plek. 14 December is de Grand Opening! Ga naar hun Facebook pagina hier voor alle info

Escape, Chin Chin Club – Amsterdam 

De Escape in Amsterdam wilt jullie bedanken en wil iets voor jullie terug doen. Ze willen deze avond alles uit de kast gaan trekken en iedereen een korte terugblik geven op wat er de afgelopen 24 maanden voorbij is gekomen. Dit kan je niet missen dus ga hier naar hun Facebook pagina en bestel snel je tickets!!

Op 8 December kun je natuurlijk naar Amsterdam! In de Chin Chin Club hebben ze een ‘Happy Feelings’ party. De lekkerste Disco, House, RnB, 90 & 00’s is er ook bij! Happy Feelings moet je mee maken om er over te kunnen praten, lachen en dansen. Check hier wie er allemaal komen, de tickets en natuurlijk de rest van de informatie!

Deel dit via:
Redactie