groepsfoto, Joost, MOID2Heb jij ook een goed idee?

PROJECT: My Own Identity Dinner 2.0

TalentTreatment heeft 2018 afgesloten met hun tweede editie van het My Own Identity Dinner! Nieuw diner, nieuw thema, nieuwe locatie: en wederom een succes! Het My Own Identity Dinner is een diner waarbij je eigen identiteit centraal staat. Los van je seksuele geaardheid en andere hokjes waar je eventueel bent in geplaats. Hoewel iedereen aan tafel anders is (andere gewoontes, geaardheid, sekse, religie of culturele achtergrond) hebben ze 1 grote overeenkomst;  Allen worden ze door de samenleving, media of zichzelf in een hokje geplaatst: homo, buitenlander, gehandicapte, vluchteling, kakker, Hollander, alto, etc.

Anders dan de vorige editie was er nu een thema aan het (walking) dinner gekoppeld: ‘Inspire Others With Your Why’. Zo waren er bijzondere tafel gesprekken met o.a. Linda de MunckRobine Blickman en nog veel meer! Er waren een heleboel jongeren, prachtige (muzikale) voordrachten, oefeningen om jezelf en elkaar te leren kennen en een boel lekker eten! Een mooi sfeerverslag van de avond vind je op de Facebookpagina! Tot de volgende editie!


Resultaat: interactief diner voor jongeren, gericht op identiteitsontwikkeling en het tegengaan van stereotypering
Fase: afgerond