Pak die kersttrui voor mij, want Feliz NaviSTAD is erbij

christmas

Op donderdag 13 december organiseert STAD Gooi een openingsborrel voor alle (ex)- STAD leden + genodigden. Wij zijn namelijk nog niet zo lang geleden verhuisd naar een nieuwe locatie, en we hebben een aantal nieuwe gezichten erbij!!Deze dag staat geheel in het teken van kerst! (Aangezien dit het leukste feest van het jaar is ;)) Wij van STAD Gooi zouden het super tof vinden om dit samen met jullie te vieren….

Wij willen voor jullie de beste borrel neer gaan zetten, waar je ooit naartoe zal gaan 😉 Op deze dag zie je natuurlijk onze super gezellige crew… Maar ook hebben wij een aantal vermakelijke activiteiten voor jullie op de planning staan. We willen de sfeer erin brengen met spelletjes die we allemaal kennen (met een kleine STAD twist eraan). Een hapje en een drankje zijn natuurlijk ook van de partij, dus je eigen broodtrommel mag je thuis laten. Tot slot zit er in ons programma, nog een vette verrassing. Heb jij veel kennis (over kerst) ? Dan ben jij misschien straks de gelukkige die niet met lege handen naar huis gaat.

Genoeg over het programma, het gaat een super toffe dag worden, dus wij zien jou graag op donderdag 13 december!!

Nog even de belangrijke info op een rijtje

Datum: 13 december
Tijd: 13;00 uur t/m ± 18;00 uur
Locatie: Vlietlaan 5, Bussum

Deel dit via:
Redactie