feest, party, confettiHeb jij ook een goed idee?

THUISBASIS

Wij zijn Niek, Stanley en Cesar en we zijn 16 en 17 jaar oud. Wij komen uit Naarden en Bussum en zitten alle drie op een andere school in Bussum. Ook voetballen wij bij BFC in Bussum. Wij gaan Thuisbasis organiseren, een uniek feest voor jongeren van 16 tot en met 19 jaar. Wij willen dit om de zoveel maanden laten terugkomen, omdat wij denken dat dit nodig is. 

We willen dit graag gaan doen omdat wij weten dat de jongeren van 16 tot 19 jaar niet veel uitgaansgelegenheden hebben, dit weten wij omdat wij natuurlijk zelf ook tot deze groep behoren. En wij willen door middel van dit feest hier verandering in brengen. Wat wij ook merken is dat de verjaardagsfeestjes en stunts van mensen en scholen erg leuk zijn. Dit komt doordat je met veel mensen uit je omgeving (bv: scholen en sportverenigingen) gezellig een drankje kan doen zonder dat je ongezelligheid mist van een toch wel massaler festival.

Maar waarom zou je naar een feest gaan? Omdat wij uniek zijn, dit komt ten eerste doordat wij ons laten leiden door onze creativiteit. Maar ook omdat wij natuurlijk veel mensen in Gemeente Gooise meren kennen en zo een erg groot bereik hebben. Tot snel op Thuisbasis!