SWEET GREETS; Meer positiviteit op social media!

Social media

SWEET GREETS; Vind jij ook dat er zoveel haat is op social media? Wij vinden dat er tegenwoordig veel negativiteit is op social media. Maakt niet uit hoe oud je bent je kan altijd haatberichten krijgen. Als dit een tijdje doorgaat kunnen ze dit gaan geloven en onzeker worden, het gevolg kan hiervan zijn problemen met je mentale gezondheid!

Wij willen dit verhelpen en juist de positiviteit in de spotlight zetten, dat willen wij gaan doen door middel van onze social media campagne; SWEET GREETS!! Met Sweet Greets willen wij proberen de online wereld van social media een stukje beter te maken.

Wat gaan we doen???

Wij gaan een social media campagne starten via een Instagram account. Hiermee willen wij positieve berichten gaan verspreiden en complimenten aan mensen geven, omdat wij vinden dat er te veel negativiteit is op social media, en mensen hier snel naar kijken en gaan geloven. Wij hopen met onze complimenten mensen een beter gevoel te geven, en over het algemeen meer positiviteit te gaan verspreiden online maar ook offline. Wij maken dit voor iedereen die klaar is met alle haatberichten en negativiteit op social media!!

Hoe gaat de campagne te werk?

Vindt jij het ook zo eng om andere mensen een complimentje te geven? We hebben een aantal leuke dingen gemaakt en uitgevoerd, waarvoor ook wij uit onze comfortzone moesten komen. Met SWEET GREETS sturen wij 5 dagen per week een lief complimentje naar onbekende, bekende van jong & oud.

Wij gaan de straten op in Bussum en random complimentjes uitgeven aan random mensen. Dit gaan wij doen omdat, wij vinden dat iedereen een complimentje verdient.

We filmen alles en plaatsen het op Instagram, Youtube & Facebook. Ook zijn we de straten opgegaan en hebben aan mensen gevraagd of ze voor iemand een complimentje hebben & die met ons wilden delen.

Wil jij net als ons ook al een tijdje aan iemand een complimentje geven, bijvoorbeeld aan je vriend of vriendin maar durf je niet? Dan zijn wij er om jouw complimentje door te geven. Je stuurt ons een leuke foto of filmpje van degene die je wilt complimenteren en wij zorgen ervoor dat dat naar de juiste persoon wordt gestuurd!! Dusss don’t be shyyy!! En lucht je hart bij ons!!

Benieuwd?? Hou onze social media in de gaten want we beginnen maandag (15 oktober) met veel nieuwe dingen!!! Check it!

Link van Insta

Link van Facebook

sweet greets

Featered image by Jakob Owens, via

Deel dit via:
Redactie