Leukste feestjes voor jou in oktober!!

De herfst is begonnen en de herfstvakantie komt er ook weer aan! Maar wat staat er nou in jouw partyplanning? De leukste feestjes en food festivals komen er weer aan! En jullie feestbeesten zullen vast denken dat we wat vergeten zijn maar inderdaad ADE komt er ook aan! We hebben een aantal feestjes en uitgaansplekken gevonden in Hilversum, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, die we op een rijtje hebben gezet voor jullie. Natuurlijk zijn de uitgaansplekken in Bussum ook heel leuk en komen er ook leuke feestjes aan! Hier is een begin van de oktober event agenda! Check hieronder onze event agenda om de feest maand oktober te overleven!

Festivals/Feestjes

Thuishaven | Amsterdam

Heb jij zin om lekker met je vrienden en vriendinnen los te gaan en even niet aan school te hoeven denken! Bij thuishaven kun je namelijk elke weekend terecht voor de leukste en tofste feestjes! Thuishaven heeft elk weekend vernieuwende concepten een ander line-ups. Ook niet onbelangrijk, ze doen aan verschillende dresscodes. Thuishaven is tenslotte niet zomaar een festival op een festivalterrein, het staat namelijk op een te gekke locatie bij een oude loods tussen de zwierende kranen, circustenten en een deel op het strand! Check hierr de datums voor opkomende feestjes!!

Vunzige deuntjes | Amsterdam, Utrecht, Hilversum etc.

Vunzige deuntjes wordt elk weekend gevierd op verschillende locaties met verschillende artiesten en line – ups. De leuke sfeer en vunzige dansjes op de lekkerste Hip-Hop, R&B. 6 oktober zijn ze weer terug in Utrecht met als thema TIVOLI, de Line-up van F1rstman| Devarsity etc. 20 oktober is er ook weer een feestje in Amsterdam met als in het teken ADE! De leukste feesten om met vrienden naar toe te gaan! Wie zien we daar? Kijk voor meer info hierr

Club Rex | Hilversum

Een avond vol gezelligheid, hitjes, confetti en noem het maar op, niks is te gek! Club Rex heeft elke week de vetste feesten met de beste LINE UPS EVER! Leeftijd 18+. Dit wil je niet missen dus kom op tijd want VOL = VOL!! Check voor info

Food festivals

Naast de feestjes met de coolste line-ups heb je natuurlijk ook nog de FOOD festivals! Hoe lekker is het om de hele dag/avond te kunnen eten met vrienden en vriendinnen en genieten van de lekkerste hapjes en drankjes! Een festival wat alleen maar draait om eten, hoe lekker is dat!! Wij hebben er een paar op een rijtje gezet voor jullie!

De Pure Markt | Amsterdam | 1, 14 en 28 okt 2018

Op deze markt vind je meer dan 90 kraampjes met lekkere hapjes en drankjes! Lekker picknicken op het grasveld of gerechtjes proeven op de gezellige terrasjes met livemuziek. Oneindige gerechten met culinaire thema’s met smaken over de hele wereld! Can life be any better? Check deze site voor een sneak-peek van wat je te wachten staat!! Het entree is ook nog is GRATIS!!

VegFestNL | Utrecht | 27 en 28 oktober 2018

VegFestNL is HET vegan lifestyle event van Nederland. Een feest voor echte veganisten! En ook dit jaar wordt het weer een groot feest in de jaarbeurs Utrecht! Met ongeveer 100 kraampjes met diverse veganistische gerechten. De standhouders maken de lekkerste gerechten klaar op de beursvloer. Vegan is hip en happing! Ga voor meer info naar deze site!

ADE!

JAAA boys and girlssss!! De maand is weer aangebroken met het grootste en leuke feest van Amsterdam! Namelijk Amsterdam Dance Event!!! Er zijn ongeveer 300 evenementen met 2000 dj’s over 5 dagen in 80 clubs!! Woensdag 17 oktober 2018 begint ADE en het eindigt zondag 21 oktober dus genoeg tijd om naar een leuk feestje te gaan!

Wij hebben een aantal leuke festivals op een rijtje gezet zodat je makkelijker kunt kiezen waar je allemaal naartoe wilt gaan! Er zijn veel verschillende locaties en artietsen/dj’s waar je naartoe kunt gaan! Martin Garrix gaat optreden in Mediahaven en Bizzey gaat zijn eigen boot tour geven!! Ook komen Broederliefde en veel andere rappers van nu!! Klik HIER en kijk waar jij naartoe wilt gaan met je vrienden! Heel veel plezier feestbeesten!!! Koop snel je ticket, want het is snel verkocht!!

Featured Image by Jens Johnsson, via

 

Deel dit via:
Redactie