EIN-DE-LIJK zomervakantie!!!

zomervakantie, STAD, stagiairs

Ja mensen het is einde deze week dan EIN-DE-LIJK zo ver, het is zomervakantie! Lekker op vakantie gaan of lekker thuis blijven, lekker helemaal niks doen of juist heel veel. Dat bepaal je allemaal zelf.

Dit geldt ook voor bijna alle stagiairs van STAD, maar natuurlijk blijven wij wel gewoon doorgaan met wat we doen. Je kan dus nog gewoon altijd even langskomen want Catharina blijft wel gewoon door strijden in de zomervakantie, dus heb je een goed en vet idee en wil je het ook graag uitvoeren? Kom dan zeker langs!!

Nog geen idee wat je wilt gaan doen check dan vooral ff onze items over wat je allemaal kan gaan doen.

Een hele fijne zomervakantie en geniet er lekker van!

Joe!

Featured image by Jakob Owens,Via

Deel dit via:
Redactie