Heb jij ook een goed idee?

STUDIO KOMATA

STUDIO KOMATA is DE studio in Bussum voor jongeren die van muziek (maken) houden en daar verder mee willen komen. Wil je meer dan alleen op hun eigen zolderkamertje willen oefenen, maar zijn grote studi’s net een stapje te ver? Dan is STUDIO KOMATA wat voor jou!

STUDIO KOMATA is het vervolg op 035Records: een eerder studio project van jongeren uit Bussum. Na afronding van het 035Records project bleek dat er nog veel jongeren waren die door wilden gaan met de studio, waardoor een deel van hen nu met STUDIO KOMATA is begonnen.

Jongeren die belangstelling hebben om een aantal nummers in de studio te komen opnemen, kunnen in STUDIO KOMATA komen opnemen. Het doel is dat jongeren een aantal nummers kunnen opnemen, deze kunnen publiceren, tijdens een live show laten horen aan publiek, en vooral kunnen ervaren wat een artiest zijn inhoudt. Je kunt je aanmelden om deel te nemen aan een traject dat 3 maanden duurt. In de eerste twee maanden helpt STUDIO KOMATA je met het schrijven en opnemen van hun eigen nummers in onze zelfgebouwde studio in Bussum. Vervolgens worden deze nummers voor je gemixt en gemasterd. Ook zullen er workshops (op het gebied van performance, of zangles) plaatsvinden, om de deelnemers klaar te stomen voor een show die we met z’n allen gaan geven!

Aanmelden of meer info? Mail naar studiokomata@gmail.com