Leukste vakantie activiteiten voor jou in juli!!

festival

De zomervakantie van juli komt eraan (en voor sommige is het zelfs al vakantie!). Maar wat ga je nou allemaal doen in die vrije tijd?? Het festivalseizoen en foodtruckfestivals staan voor de deur! Er komen in het Gooi steeds meer leuke activiteiten en wij hebben er een paar op een rij gezet voor jullie uit Hilversum, Utrecht, Amsterdam, Almere en natuurlijk Bussum. Hier is een begin van de juli event agenda! Check hieronder onze event agenda om de komende zomermaand te overleven!

Festivals

De hele dag in het zonnetje lekker losgaan met je vrienden en vriendinnen, drankje in de hand en nog veel meer? Wij hebben allerlei festivals voor je op een rijtje gezet!

Summerpark | Almere

 • Zondag 8 Juli 2018

Deze zomer is er weer het Summerpark festival! Almere Strand wordt omgetoverd tot het bekende Ibiza met het thema Pacha. De tofste artiesten gooien samen met jou een dansje met een zomers drankje! Klik voor info en tickets hier

Free festival | Almere Strand

 • Zaterdag 7 juli 2018

Als je een echte hardstyle, hardcore of freestyle fan bent dan is Free Festival voor jou HET festival om naar toe te gaan deze zomer. Zaterdag 7 juli is het weer zo ver, op Almere Strand komen drie stages met supertoffe artiesten. Fix je tickets hierrrr

Thuishaven | Amsterdam

Houd je ook zo van festivals, lekker dansen en natuurlijk de drankjes? Dan is dit het festival voor jou! Thuishaven heeft elk weekend vernieuwende concepten een ander line-ups. Ook niet onbelangrijk, ze doen aan verschillende dresscodes. Thuishaven is tenslotte niet zomaar een festival op een festivalterrein, het staat namelijk op een te gekke locatie bij een oude loods tussen de zwierende kranen, circustenten en een deel op het strand! Voor meer info over elk weekend klik hier!

Vunzige deuntjes Festival

Het Vunzige Deuntje Festival vindt elke week plaats op een verschillende locaties met verschillende line ups voor elke iedereen! Ook leuke thema’s en een toffe sfeer valt niet te missen. De leukste feesten om met vrienden naar toe te gaan! Bekijk hier de verschillende Vunzige feestjes bij jou in de buurt!

Hilversum Alive | Hilversum

 • 29 & 30 juni en 01 juli 2018

Ook dit jaar wordt Hilversum 3 dagen lang helemaal op stelten gezet. Ik heb het natuurlijk over niks anders dan H’sum Alive. overal muziek, podia en gezellige dansende mensen. Én speciaal voor de arme studenten onder ons, het festival is helemaal gratis! Check voor meer info de website.

Ultrasonic Festival | Utrecht

 • Zaterdag 14 juli 2018

Ultrasonic Festival vind plaats aan de super mooie Maarsseveense Plassen. Deze magische locatie is omringt vol natuur en fonteinen, waardoor het de perfecte locatie  is voor Ultrasonic Festival waar je kan genieten van onder anderen House, eclectic, trance, hardstyle, techno en nog veel meer. Meer info en tickets vind je hier!

Guilty pleasure | Amsterdam

 • Zondag 29 juli 2018

Voor het 4e jaar op rij mag je weer ongegeneerd jezelf komen zijn op Guilty Pleasure Festival. Het Amsterdamse festival waar alles kan en mag, met nog steeds 5 stages, elk een andere insteek en heerlijke hoeken en area’s om je helemaal te laten gaan. Check voor info de website en wees snel met je tickets want die gaan hard!

Tuurlijk missen we nog een hele hoop, dus hebben wij een handige site gevonden waar jij verder kan kijken naar festivals, incl info! Check snel deze link!

Food festivals

Buiten de chille muziek festivals heb je ook FOOD festivals! Hoe relaxed is dat, je kan de hele dag met je vrienden en vriendinnen genieten van alles om je heen, en het draait ook nog eens om eten! Wij hebben er een paar op en rijtje gezet voor je.

Food Truck Festival TREK | Amsterdam

 • 13 – 15 juli 2018

Festival Trek is ieder jaar aanwezig met super lekker eten en drinken, leuke entertainment en het entree is nog gratis ook! Dit jaar bestaan ze alweer 5 jaar, dus dat betekend groot feest! Chille livemuziek, theatervoorstellingen en top eten. Can life be better? Check deze site voor een sneak-peek van wat je te wachten staat!!

Lepeltje Lepeltje | Utrecht

 • 29 & 30 juni en 1 juli 2018

Een heerlijk weekend in het Utrechtse park genieten van het verrukkelijke zonnetje en lekkere keukens met muzikale programma’s! Voor de derde keer versiert Lepeltje Lepeltje het park met mobiele keukens en oneindige gerechten. De toegang is zoals altijd GRATIS!! Ga voor meer informatie naar deze site!

Vorkje-prik | Utrecht

 • 6, 7 & 8 juli 2018

Alle lekkerbekken verzamelen! In het weekend van 6, 7 en 8 juli 2018 komt “Vorkje Prik“ weer naar Utrecht. Een weekend waarin je smaakpapillen worden verwend door de beste foodtrucks en aan de bar kan alle dorst weer gelest worden met heerlijke biertjes, frisse soda’s, sappen en natuurlijk mooie wijnen. Naast al dit lekkers wordt het op Vorkje-Prik ook genieten van live muziek. Kort om: een dag om nooit te vergeten! Check hier voor meer info.

Gelukkig zijn dit niet alle food truck festivals! Check deze handige website voor meer per maand op een rijtje!

Uitgaan plekken

Fris | Bussum

 • Datum is nog niet bekend

Nog niet oud genoeg om echt uit te kunnen gaan dan is Fris het feestje voor jou en je vrienden/vriendinnen. FRIS is het feestje voor iedereen van 12 t/m 16 jaar! In het zwembad de Zandzee wordt Fris gevierd met de beste Dj’s en artiesten. Voor meer info en de line-up klik hier!

The Spot | Bussum

 • Vrijdag 13 juli

Het eindejaarsfeest wordt in The Spot voor middelbare scholieren gevierd in het Gooi! Je hoeft niet 18+ te zijn dus geen stress! Leeftijd is 16+ en alcohol is 18+. Vergeet niet je ID mee te nemen anders is je leuke avond snel afgelopen! is verplicht! Check de link voor meer info.

 Thank God It’s Friday | Rex Hilversum

 • Vrijdag 6 juli

Een avond vol gezelligheid, hitjes, confetti en noem het maar op, niks is te gek! In Club Rex gaat deze zomer goed uitpakken met de beste LINE UP EVER! Leeftijd is 16+ | Alcohol 18+. Dit wil je niet missen dus kom op tijd want VOL = VOL!! Check voor info hierrrrr

Verder zijn er natuurlijk overal leuke clubs en kroegen waar je naar toe kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan De Generaal in Bussum, shots in Hilversum, Demmers in de vesting van Naarden, in Utrecht club Poema, niet te vergeten Bubbels in Amsterdam en in Almere Men At Work.

Nou wij hebben onze agenda in juli al vol gepland!! Zijn jullie er al uit waar jullie naartoe gaan??

Deel dit via:
Redactie