Heb jij ook een goed idee?

22:22 FEST

22 juni organiseerde Sam zijn eerste eigen festival: 22:22 FEST! Een perfecte datum voor een kick-off natuurlijk, waarna het festival elke 3 maanden terug zal keren om jongeren een bijzonder en nieuw feestje aan te bieden. 22:22 FEST wordt een plek waar de bezoekers binnenkomen en zich gelijk thuis voelen, een avond waar ze zich weer even zo vrij als een kind kunnen voelen– en dat ook zijn!! De eerste editie vond plaats in Volta!

Het doel van 22:22 FEST is om jongeren een avond te geven die anders is dan andere uitgaansmogelijkheden waar het vaak draait om ‘maar mee moeten doen’ of zo snel mogelijk dronken worden. Om 22:22 FEST juist anders en extra leuk te maken, zal elke twee maanden een thema en dresscode worden bedacht zodat de bezoeker zich vanaf binnenkomst verbonden voelt met de rest van het publiek en met het feestje zelf. Met 22:22 FEST wil Sam een message van liefde en eenheid uitstralen en mensen meegeven dat het oké is om jezelf te zijn, je eigen pad te volgen en je vrij te voelen!

Schoolreisje
De eerste editie gaat een avond worden gebaseerd rondom het thema ‘Schoolreisje’ en daarbij een dresscode: ‘kleur’. Er waren dus veel ballonnen die avond, een schoolbord waar de activiteiten van de avond op stonden, een tunnel waardoor je binnen komt kruipen. Door mee te doen aan een winactie kon je opgehaald worden door de ‘schoolbus’ (net zoals vroeger!), er waren snoepzakjes, je kon meetekenen op enorme muur-tekenplaat. Alles wat eigenlijk te maken heeft met kleur en schoolreisjes! Er is die avond ook een videoclip van Chapter Sam in premiere gaan en een nieuwe 22:22 kledingcollectie worden getoond, deze zullen natuurlijk ook in kleur en schoolreisje vibe zijn! De avond wordt gevuld met live performances van jonge rappers als Bussums eigen B Fisher en Chapter Sam, maar ook Young Rubbi, Jay Way en BUG. Big thing was ook dat Sam live die avond in (en door) het publiek z’n lange lokken liet afscheren. Jaja, de goos gaat kaal door het leven nowadays.

22:22FEST draait heel erg om liefde en eenheid. Het is een plek waar je niet cool hoeft te doen (of zijn), maar waar je juist jezelf kunt zijn en je helemaal kunnen laten gaan. Net zoals toen je 6 was. Je had geen zorgen en leefde in het moment, precies het gevoel dat de hele avond in Volta vulde! Op naar de volgende!


Resultaat: fissa alsof je weer kind bent!
Fase: afgerond