Heb jij ook een goed idee?

Studiosessies

Tijdens Boothcamp hebben de deelnemers allemaal een studiosessie gehad van hun eigen nummers. Deze nummers hebben ze tijdens de Boothcamp Release aan hun vrienden en familie laten horen (live!). Daarnaast staan de studio sessie opnames dus ook online. Maak hier alvast kennis met de artiesten:

We trappen af met Jay Buisman of te wel: Jayzuss(18): ‘Mijn ambitie is om met muziek m’n brood te kunnen verdienen, of dat nou met rappen is of met het runnen van een label. Wat ik wil vertellen met de Boothcamp sessie is voornamelijk hoe ik leef. Mensen hebben al snel een mening klaar  als je zegt dat je uit het Gooi komt en ik wil laten zien dat dat onzin is. Mijn volgende stappen zijn nog meer muziek maken met anderen en een eigen platform opzetten en dat dan groot maken. Tijdens Boothcamp heb ik nieuwe mensen leren kennen die hun eigen ding lieten horen. Het hele groepsgevoel van Boothcamp inspireerde mij.’ 

The next one is Mustafa oftewel: Illy D(15). Mijn volgende stap is om een clip op te nemen van een track die ik zelf rap. Wat ik geleerd heb tijdens Bootchamp is dat mijzelf moet blijven motiveren met andere rappers om mij heen. Mijn doel is nu hoe ik beter wordt in rijmen en hoe ik een verhaal vertel met mijn rap. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik een optreden moet geven en mijn droom is om ooit een keer 1 miljoen views te pakken. Deze jonge ondernemer is de eigenaar van 035 records en kan zelf natuurlijk ook goed rappen. Mustafa wilt het graag maken met zijn muziek en zal hier dan ook alles aan doen. Mustafa is nu nog jong maar heeft nu al veel goede rap kwaliteiten en brengt wat anders in de game.

De volgende in line is M-Cash. Mark Rigter: Ik hou gewoon van hiphop en rap dus doe ik dit in mijn vrije tijd. Ik probeer mijn gevoelen te uiten in mijn raps om zo mijn verhaal te vertellen. Ik hoop nog veel te bereiken met rap en zal er hard aan blijven werken. Mark doet in zijn studiosessie 2 verschillende nummers en probeert jullie mee te nemen terug in de tijd.

Vervolgens President AKA Tony en Young Pablo AKA Barou, die hun raps hebben gebundeld voor een dope sessie.
Tony: Verwacht veel vuur en nog veel meer nieuwe nummers. Deze Sessie is om te laten zien wat wij in huis hebben en wat je de komende tijd kan verwachten. Shoutout naar iedereen die me support en hou Boothcamp in de gaten en blijf checken!!
Barou: Ik probeer gewoon me verhaal te vertellen en dit zal ik blijven doen. Verwacht in deze sessie en in al mijn nieuwe muziek heel veel vuur. President en ik zijn upcoming en gaan de game op slot zetten. 😉

Ten slotte Jimsky AKA Jimmy (20). Jimmy: ‘Ik heb geen diploma voor school maar muziek is mijn passie waar ik ooit mn werk van wil maken. Ik ben bezig met het plannen van een videoclip die ik later dit jaar wil schieten. Tijdens Boothcamp heb ik geleerd om professioneler naar muziek te kijken. Het indelen van teksten doe ik nu op hoger niveau als voorheen. Ik merk aan mezelf dat ik grote stappen aan t maken ben, dat zal ik dit jaar laten horen aan luisteraars!

Dank aan Paris Hidden voor het filmwerk en al het advies op het gebied van editing en productie.


Resultaat: studiosessies en professionele video- en geluidsopnames daarvan: content waarmee de jongens verder kunnen
Fase: afgerond