Heb jij ook een goed idee?

Boothcamp

BoothCamp, het nieuwe hiphop project van STAD Gooi. 035 RECORDS gaat als een speer en wij bij STAD merken dit ook. BoothCamp is een trainings programma voor beginnende rappers uit het Gooi.

Het programma had 7 verschillende onderdelen met daarin allemaal verschillende onderdelen van rapmuziek. Er kwam van alles in voor zoals: identiteit, imago, beat en flow, lyrics en nog veel meer.

Door dit trainingsprogramma zijn de beginnende rappers beter geworden en begrijpen meer van wat er allemaal bij komt kijken om een professional te zijn in de rap wereld. De lessen waren allemaal heel verschillend en er zijn meerdere professionals die geholpen hebben met bepaalde lessen. We zijn ook bij 101Barz langs geweest om te kijken hoe het allemaal te werk gaat in 1 van de beste hiphop platforms. Hiernaast hebben wij ook onze eigen studiosessies opgenomen en hebben ze geleerd hoe je het beste op beeld kan entertainen, rappen en gedragen. De kickoff van het project was 2 januari 2018. Een nieuw jaar, een nieuw project en veel positiviteit! Kortom was het super litt en vonden wij het echt super vet om Boothcamp op te hebben kunnen starten.

Dit project is opgezet door mij, Diego Kos. Ik ben heel erg gemotiveerd door hiphop en ik luister al jaren naar hiphop muziek. Ik was ook al veel betrokken bij 035RECORDS en hiernaast vind ik het gewoon super vet om mensen te helpen en wil ik deze jongeren verder helpen met hun rapkunsten.

Op zaterdag 24 februari hadden wij de Boothcamp: Release Party. Dit was in drie woorden echt super hard. De video’s uit de studiosessies zijn gedemonstreerd op de muur aan iedereen en er werd live opgetreden door de rappers. Houdt de website goed in de gaten voor de foto’s en video’s van de dikste Release Party!

UPDATE ! ! : Bijna alles studiosessies staan nu online, check ze op Youtube!!


Resultaat: traject met meet-ups, workshops, opnamesessies
Fase: afgerond