Heb jij ook een goed idee?

Young At (He)art

Young at (He)Art is een nieuwe expositie waarin werken van jonge kunstenaars uit Bussum en omgeving te ontdekken waren. De expositie bestond uit allemaal verschillende materialen en disciplines, van fotografie, Game-Art tot beeldende kunst. De hoofdgedachte achter deze expositie was dat de exposanten jonge, frisse en vernieuwende talenten waren.

De organisator van Young at (He)Art is Michael Aiello, een 21 jarige kunstenaar uit Bussum. Een jongen met veel passie voor kunst die dit graag wil delen met andere jongeren. Michael wilde een expositie creëren waarbij niet alleen het werk van de jongeren tentoon werd gesteld, maar er ook voor zorgen dat ze in contact kwamen met andere jonge toffe kunstenaars uit de omgeving.

Young at (He)Art wilt de wereld vernieuwen met de kunst van de nieuwe generatie en er zo ook voor zorgen dat jongeren meer geïnteresseerd raken in kunst en er door geïnspireerd worden. Door een combinatie van verschillende kunstvormen in 1 toffe expositie te verwerken wilde Michael aan iedereen laten zien hoe uniek en breed artistiek de jonge generatie ontwikkeld is.

Michael vertelde over de expositie het volgende,

Het was een geslaagde eerste Young At (He)Art expositie! Samen met de kunstenaars Patrick Huijten (3D artist), Dion Verossieau (Live action painter), Paris Hidden (Fotograaf) en de mannen van NIEUW. (Locatie) was het niet gelukt. Samen met hun inzet, passie en toewijding werd de eerst jaarlijkse Young At (He)Art een groot succes! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Met talloze complimenten en vragen naar meer, en weekend vol plezier, leuk publiek en kunst voor jong en oud.

Het was super om te zien hoe de 4 totaal verschillende stijlen toch iedereen kan grijpen. Van een virtual 3D experience tot een prachtig geschoten foto. Niet te vergeten Dion met zijn live action painting! Het publiek stond zelfs buiten te kijken in de vrieskou. Er was voor iedereen dus wat te beleven voor jong en oud, de reacties bleven positief en overweldigend!

Mijn idee is werkelijkheid geworden en ik kan niet wachten tot de volgende Young At (He)Art!

Ik hoop iedereen de volgende keer weer terug te zijn en nog veel meer nieuwe gezichten!

Volgende keer zelf exposant zijn? inschrijven kan het hele jaar door! Via de onderstaande Facebook link kan je een berichtje achterlaten.

www.facebook.com/expoyoungatheart