Heb jij ook een goed idee?

Tropical Dutch

Michelle en Daphne zijn hard bezig met de voorbereiding voor Tropical Dutch, een holiday-feeling-zwemfeest!! ‘Tropical dutch’ betekent de combinatie van tropische sferen van vakantie en hollandse sfeer. We hebben dit gekozen als thema omdat je dan weer een beetje terug op vakantie kunt (terwijl je toch in nederland bent). Het feest is ook speciaal bedacht voor jongeren die niet in de zomer op vakantie zijn geweest zodat zij door ons feest ook een beetje een vakantiegevoel krijgen.

Denk bij Tropical Dutch aan oranje ballonnen, opblaasbare figuren (zoals flamingos ananassen, palmbomen etc, maar ook een koe en een rookworst als typisch nederlands). Verder willen we dus activiteiten doen zodat het anders is dan gewoon discozwemmen en mensen elkaar door dingen te doen een beetje leren kennen en het echt een leuke avond kan worden met gekke activiteiten zoals: buikglijbaan, spekhappen, muntjesopduiken, een fotobooth met tropische gadgets en een leuke fotolijst, drop raden in een pot, suppen in het zwembad en een live-action-jukebox. We hebben nog heel veel toffe plannen, maar daarover later meer!